Lliurament de la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 13 entitats

query_builder   25 abril 2016

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Lliurament de la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 13 entitats. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, lliurarà la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 13 entitats. L’acte s’obrirà amb un parlament del conseller de Cultura, Santi Vila. A continuació, el secretari de Govern, Joan Vidal de Ciurana, farà la lectura del decret de concessió de les Creus de Sant Jordi i el president entregarà els guardons a les diferents personalitats i entitats. Seguidament, intervindrà el doctor Bonaventura Clotet, que pronunciarà unes paraules en nom de tots els distingits. Clourà els parlaments el president de la Generalitat. A l’acte també hi assistirà la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. A més, també hi assistirà la consellera de la Presidència, Neus Munté; el vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva; la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs; la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; el conseller de Salut, Antoni Comín; el conseller d’Interior, Jordi Jané; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; el conseller de Justícia, Carles Mundó; la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.
  
Nota: Degut a les limitacions d’espai, les càmeres de televisió no podran accedir al Saló de Sant Jordi. La Xarxa oferirà la senyal institucional de l’acte que penjarà a Collserola des de 10 minuts abans de l’inici de la cerimònia. Els fotògrafs acreditats prèviament disposaran d'un espai per prendre fotografies. La resta de mitjans podran seguir l'acte des de la Sala de Premsa. 
Per a aquells mitjans que ho necessitin, aquest Gabinet de premsa facilitarà fotografies de l’acte i de cadascun dels guardonats, aproximadament dues hores després de la finalització del lliurament. Podran descarregar-se a la web: http://gencat.cat/creusantjordi

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia