La consellera Borràs presideix la reunió de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat - Conselh Generau d'Aran

query_builder   3 novembre 2016

event_available Agenda

Agenda del Govern

La consellera Borràs presideix la reunió de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat - Conselh Generau d'Aran

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà la reunió del Ple de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran. Estarà acompanyada de la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Maria Rosa Amorós; el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer, i la directora territorial de Governació a Lleida, Anna Feliu. Posteriorment, presentarà el procés de debat GovernsLocal.cat en el Consell d'Alcaldes de la Val d'Aran.

  • 10:00|La consellera Borràs presideix la reunió de la Comissió Bilateral Generalitat - Conselh Generau d'Aran. Casa deth Senhor d'Arròs (c. Major, s/n)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà la reunió del Ple de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran. A l'inici de la reunió, a les 10 hores, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges i en finalitzar, s'atendrà els mitjans de comunicació.

  • 12:30|La consellera Borràs presenta el procés de debat GovernsLocals.cat als alcaldes de la Val d'Aran. Conselh Generau d'Aran (pg. dera Libertat, 16)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presentarà el procés de debat GovernsLocalsc.cat als alcaldes de la Val d'Aran. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la sessió informativa.

  • 13:30|La consellera Borràs visita l'Ajuntament d'Es Bòrdes. Ajuntament d'Es Bòrdes (c. d'Entecada , 2)|Es Bordès (Val d'Aran)

    La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visitarà l'Ajuntament d'Es Bòrdes, on, després de la signatura del llobre d'honor, es reunirà amb l'alcalde, Frances Medan.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia