La consellera Borràs i el conseller Vila lliuren a l'Arxiu Nacional de Catalunya més de 40.000 fitxes de personal funcionari de la Generalitat republicana

query_builder   11 novembre 2016

event_available Agenda

Agenda del Govern

13:00|La consellera Borràs i el conseller Vila lliuren a l'Arxiu Nacional de Catalunya més de 40.000 fitxes de personal funcionari de la Generalitat republicana. Vestíbul de l'Arxiu Nacional de Catalunya (c. Jaume I, 33-35) |Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental )

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i el conseller de Cultura, Santi Vila, presidiran el lliurament a l’Arxiu Nacional de Catalunya de 41.393 fitxes de personal funcionari, que es trobaven emmagatzemades a la seu del Departament de Governació. Les fitxes recullen dades de treballadors i treballadores de la Generalitat d’entre els anys 1936 i 1938. El director de l’Arxiu, Francesc Balada, farà la benvinguda i, tot seguit, la responsable de l’Arxiu Central Administratiu del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Blanca Verdaguer, explicarà l’origen de les fitxes i el tractament documental que se n’ha fet. A l'acte, també hi assistirà la directora territorial de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Barcelona, Montserrat Grané.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia