El president rep un exemplar de la nova Gramàtica de la llengua catalana

query_builder   1 desembre 2016

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|El president rep un exemplar de la nova Gramàtica de la llengua catalana. Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rebrà un exemplar de la nova Gramàtica de la llengua catalana, la gramàtica oficial de l'Institut d'Estudis Catalans, de mans del president d'aquesta institució, Joandomènec Ros, i dels directors de l'obra, Gemma Rigau i Manuel Pérez-Saldanya. Aquesta obra ha estat pensada com la gramàtica normativa de referència del segle XXI i completa i actualitza la normativa gramatical que Pompeu Fabra va establir l'any 1918.

Nota: L'acte serà obert als mitjans gràfics, que podran prendre imatges del lliurament. Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament enviant un correu a l'adreça:premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.
 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia