La consellera Borràs presideix a Tortosa la sessió de constitució de la Comissió d'Habitatge i Assistència per a Situacions d'Emergència social (CHASE) de les Terres de l'Ebre

query_builder   15 febrer 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:15|La consellera Borràs presideix a Tortosa la sessió de constitució de la Comissió d'Habitatge i Assistència per a Situacions d'Emergència social (CHASE) de les Terres de l'Ebre. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c/ Montcada, 23)| Tortosa (Baix Ebre)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà l’acte de constitució de la Comissió d’Habitatge i Assistència per a Situacions d’Emergència social (CHASE) de les Terres de l'Ebre. La consellera estarà acompanyada del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala; el director de l'Agència d'Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, i la directora territorial de Governació a les Terres de l'Ebre, M.Rosa Peig.
Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la constitució de la CHASE a les 16.30 hores. La consellera Borràs farà una atenció als mitjans just abans, a les 16.15 hores.
 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia