Presentació del llibre "Els de cinc rius a Catalunya"

query_builder   8 maig 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Presentació del llibre "Els de cinc rius a Catalunya". Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, encapçalarà l'acte de presentació del llibre Els de cinc rius a Catalunya, adreçat a la comunitat panjabi que viu al país, perquè pugui aprendre el català de manera fàcil i didàctica. El llibre ha estat editat per la Plataforma per la Llengua, amb el suport de la Generalitat i de la Comunitat Sikh de Catalunya. En l'acte hi intervindran el president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder; l'autor de l'obra, Gagandeep Singh Khalsa, i el president Puigdemont. També hi assistirà el director general d'Afers Religiosos, Enric Vendrell, i la directora general de Relacions Exteriors, Marina Falcó.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte hauran de presentar el passi de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà i el DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació al qual es pertany.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia