La consellera Borràs presideix la Comissió Mixta Generalitat - Ajuntament de L'Hospitalet i lliura les claus de pisos de Ca n'Arús per a joves del municipi

query_builder   9 juny 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

La consellera Borràs presideix la Comissió Mixta Generalitat - Ajuntament de L'Hospitalet i lliura les claus de pisos de Ca n'Arús per a joves del municipi

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, presidiran la segona reunió de la Comissió Mixta Generalitat de Catalunya - Ajuntament de L’Hospitalet. Posteriorment, al Museu de l’Hospitalet-L’Harmonia, Borràs presidirà l’acte de lliurament de claus dels habitatges per a joves del municipi a l’edifici de Ca n’Arús. La consellera estarà acompanyada del secretari general de Governació, Francesc Esteve; el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer; el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala; el director de l’Agència d’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt; la directora territorial de Governació a Barcelona, Montserrat Grané; el director de Promoció de l’Habitatge de l’AHC; Albert Toledo, i el director de l’Incasòl, Damià Calvet.

  • 16:00|Reunió de la Comissió Mixta Generalitat – Ajuntament de l’Hospitalet . Palauet de Can Buxeres (carretera d'Esplugues, s/n)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

    La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, presidiran la segona reunió de la Comissió Mixta Generalitat de Catalunya - Ajuntament de L’Hospitalet. A l’inici de la reunió, a les 16 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges.

  • 18:15|Valoració de la reunió de la Comissió Mixta, de la promoció d'habitatges de Ca n'Arus i visita a un pis mostra. Ca n'Arús (av. Carrilet, 314, cant. rbla. de la Marina)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

    La consellera de Governació, Meritxell Borràs, i l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, valoraran la reunió de de la Comissió Mixta Generalitat de Catalunya - Ajuntament de L’Hospitalet i la promoció d'habitatges per a joves del municipi a Ca n’Arús. Tot seguit, tindrà lloc la visita a un pis mostra de l'edifici.

  • 19:00|Lliurament de claus de pisos de Ca n'Arús per a joves del municipi. Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia (pl. de Josep Bordonau i Balaguer, 6)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

    La consellera Borràs presidirà el lliurament de claus dels habitatges per a joves del municipi a l’edifici de Ca n’Arús.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia