Lliurament del XXIX Premi Internacional Catalunya al cineasta Costa-Gavras

query_builder   14 juliol 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Lliurament del XXIX Premi Internacional Catalunya al cineasta Costa-Gavras. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, lliurarà el XXIX Premi Internacional Catalunya (PIC) al cineasta grec Konstantinos Costa-Gavras. Durant la cerimònia, el membre del jurat i sociòleg nord-americà Richard Sennet farà la glossa del guardonat i, tot seguit, el president Puigdemont entregarà la distinció. A continuació, el guardonat pronunciarà unes paraules. Clourà l'acte el cap de l’Executiu. L'acompanyarà el conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Raül Romeva, i el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull. També ho faran el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Miquel Gamisans; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar; el director general de Cooperació al Desenvolupament, Manel Vila; el director general de Creació i Empreses Culturals, Quim Torrent, i el director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Agustí Colomines.
 
Cobertura informativa: Per motius d’espai, només TV3, que farà el senyal institucional, i els fotògrafs tindran accés al Saló de Sant Jordi. La resta de mitjans podran seguir la cerimònia des de la sala de premsa. Per accedir-hi, caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de carnet del mitjà, cal acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu a: premsa.president@gencat.cat , indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.
 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia