Visita territorial a les Terres de l'Ebre

query_builder   20 juliol 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

Visita territorial a les Terres de l'Ebre

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, inauguraran el nou Edifici de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, en el marc d’una visita territorial en què el cap de l'Executiu també inaugurarà el nou CAP de Roquetes. Els acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès. La directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a les Terres de l'Ebre, M. Rosa Peig, també hi assitirà.

  • 10:00|Inauguració del nou Edifici de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. (Pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

    El president Puigdemont, acompanyat del vicepresident Junqueras, inaugurarà el nou Edifici de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, que concentra els diferents departaments i serveis en un únic espai i permetrà estalviar fins a 579.000 euros anuals. Després de descobrir la placa inaugural, les autoritats visitaran l’edifici. L’acte es tancarà amb els parlaments institucionals  del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre; del vicepresident Junqueras; de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i del president Puigdemont.

  • 11:30|Visita institucional a l'Ajuntament de Roquetes. (Av. Diputació, s/n)|Roquetes (Baix Ebre)

    El president Puigdemont farà una visita institucional a l’Ajuntament de Roquetes, on serà rebut per l’alcalde, Francesc A. Gas, i altres responsables municipals. El cap de l’Executiu signarà el llibre d’honor del Consistori, a la sala de plens.

  • 12:00|Inauguració del nou CAP de Roquetes. (Av. Ports de Caro, s/n)|Roquetes (Baix Ebre)

    El president Puigdemont inaugurarà el nou CAP de Roquetes. L’acte s’iniciarà amb la descoberta de la placa inaugural. Posteriorment visitarà el centre, acompanyat del director del Servei Català de la Salut, David Elvira; del director territorial de Salut, Ismael Piñas; del gerent de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Carles Tobar; de la directora d’Atenció Primària, Maria Ferrer, i de la directora del CAP, Rosina Dalmau. La inauguració finalitzarà amb els parlaments institucionals a càrrec de l’alcalde; del director territorial de Salut a les Terres de l’Ebre, i del president Puigdemont.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia