Comemmoració dels 30 anys del CAR de Sant Cugat del Vallès

query_builder   24 juliol 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:45|Comemmoració dels 30 anys del CAR de Sant Cugat del Vallès. av. Alcalde Barnils, 3-5|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, participarà en l’acte de commemoració del 30è aniversari de la posada en marxa del Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Hi haurà parlaments institucionals de l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; del president del Consejo Superior de Deportes, José Ramón Lete; del president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach; del president Puigdemont, i del rei Felip. També hi assistiran el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el director del CAR de Sant Cugat, Ramon Terrassa. El director general de Difusió, Ignasi Genovès, també assistirà a l'acte.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte els mitjans s’han d’haver acreditat prèviament davant la Delegació del Govern espanyol a Catalunya.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia