Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

El conseller Mundó presideix a Calella la Diada de la Justícia de Pau a Catalunya

El conseller de Justícia, Carles Mundó, presidirà a Calella l'acte de celebració de la Diada de la Justícia de Pau a Catalunya.

  • 12:15|El conseller Mundó visita l'Ajuntament de Calella. Ajuntament de Calella.Plaça de l'Ajuntament 9|Calella (Maresme)

    El conseller de Justícia, Carles Mundó, visitarà l'Ajuntament de Calella on saludarà la seva alcaldessa, Montserrat Candini i d'altres membres del consistori, i signarà en el llibre d'honor.

  • 13:00|El conseller Mundó presideix el lliurament de distincions de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia. Hotel Bernat II|Calella (Maresme)

    El conseller de Justícia, Carles Mundó, presidirà el lliurament de distincions de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia amb motiu de la Diada de la Justícia de Pau a Catalunya. En el decurs de l'acte, el conseller lliurarà la medalla d'honor a l'exjutge de pau de Rasquera; el jutge de pau de Santa Perpètua de Mogoda; el jutge de pau de Montferrer i Castellbó i, el jutge de pau de la Sant Jaume dels Domenys. Per acabar, farà entrega de la Creu de la Justícia de Pau al director dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a Lleida i a l'Alt Pirineu i Aran, Francesc Aran, per la seva tasca i dedicació a la justícia de pau.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia