Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|Presentació del dispositiu per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Pavelló 8 de Fira de Barcelona (c. Foc, 45)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general tècnic del ministeri de l'Interior, Juan Antonio Puigserver, en representació del departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, explicarà l’operatiu previst per al correcte funcionament de les eleccions al Parlament de Catalunya 2017. La roda de premsa tindrà lloc a les 12:30 hores, al centre de difusió que el departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda ha habilitat perquè els mitjans puguin fer el seguiment de la jornada.
 
Les acreditacions es podran recollir a l’entrada del Pavelló 8, a partir de les 8:30 hores. Els mitjans que no les hagin demanat prèviament podran registrar-se de forma presencial al mateix espai, però és aconsellable arribar amb suficient antelació per evitar que es produeixin aglomeracions d’última hora. Recordeu que per entrar al recinte serà necessari mostrar l’acreditació i el DNI.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia