Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:30|Presa de possessió del nou Govern de Catalunya. Palau de la Generalitat (accés pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l’acte institucional de presa de possessió del nou Govern de la Generalitat. En la cerimònia es llegirà el decret de nomenament dels nous consellers i conselleres, que prometran el càrrec davant del president Torra. Per cloure l’acte, el cap de l’Executiu pronunciarà un discurs. També hi serà present el president del Parlament, Roger Torrent. En acabar l’acte, el nou Executiu es farà la fotografia oficial a la Galeria Gòtica i, seguidament, començarà la primera reunió de treball del Govern. A la presa de possessió del nou Govern també hi assistiran el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Miquel Gamisans, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.
 
Cobertura informativa
Fotògrafs: S’habilitaran dos punts a l’interior del Saló, a banda i banda de la taula presidencial, per a prendre fotografies de la cerimònia. Donat que l’espai és limitat, les peticions dels fotògrafs que no disposin de l’acreditació permanent del Palau s’atendran per ordre d’arribada. Un cop finalitzi l’acte, els fotògrafs podran incorporar-se a la Galeria Gòtica per a fer la fotografia oficial del Govern i també podran prendre imatges a l’inici de la reunió de l’Executiu.
 
Televisions: Per limitacions d’espai TV3 oferirà senyal institucional de l’acte. La resta de televisions no podran accedir al Saló Sant Jordi, però sí que podran prendre imatges de la fotografia oficial i de la reunió del nou Govern.
 
Resta de mitjans: La resta de mitjans podrà seguir la cerimònia des de la sala de premsa, on tindran senyal de so i imatge en directe. Els redactors que ho vulguin també podran pujar al Saló Sant Jordi, però per motius d'espai només hi podrà accedir un per mitjà.
 
Acreditacions: Per cobrir informativament la presa de possessió, caldrà que els mitjans disposin de l’acreditació permanent del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà acreditar-se davant d’aquest Gabinet de premsa, enviant un correu, des d’una adreça corporativa, a premsa.president@gencat.cat. S’haurà d’indicar nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i funció que s’hi desenvolupa. Per restriccions d’espai, només es podran acreditar mitjans de serveis informatius. L'accés dels mitjans serà pel carrer Sant Honorat, a partir de les 10.30 hores.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia