Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|(hora local) Inauguració de l'Smithsonian Folklife Festival. Arts and Industries Building (900 Jefferson Drive)|Washington DC (Washington)

El president de la Generalitat, Quim Torra, participarà en la cerimònia d’inauguració de l’Smithsonian Folklife Festival, una exposició internacional de patrimoni cultural que s’organitza anualment i en què Catalunya participa enguany com a cultura convidada. En la cerimònia inaugural hi haurà diverses actuacions musicals, així com parlaments institucionals del president Torra; de la directora de l’Smithsonian Folklife Festival, Sabrina Lynn Motley; del director del Center for Folklife and Cultural Heritage, Michael Atwod Mason; del secretari de l’Smithsonian Institution, David Skorton; i del president d’Armenia, Armen Sarkissian.
 
Un cop finalitzat l’acte d’inauguració, el cap del Govern farà un recorregut per l’Espai Catalunya i Armènia, que també participa al festival com a cultura convidada. Durant la visita Quim Torra estarà acompanyat del director del Center for Folklife and Cultural Heritage.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia