Viatge del president a Escòcia

query_builder   10 juliol 2018

event_available Agenda

Agenda del Govern

Viatge del president a Escòcia

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà un viatge oficial a Edimburg, durant el qual es reunirà amb la consellera a l’exili Clara Ponsatí i amb la primera ministra, Nicola Sturgeon.

  • 10:00|Reunió amb Clara Ponsatí. (hora local) The Principal Edinburgh George Street, 19-21, George Street.|Edimburg (Escòcia)

    El president Torra farà una reunió de treball amb la consellera Clara Ponsatí. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. Posteriorment, a les 11.00 hores aproximadament, Torra i Ponsatí faran una compareixença davant dels mitjans de comunicació.

  • 17:00|Reunió amb la primera ministra d'Escòcia. (Hora local).-Bute House. 6, Charlotte Square|Edimburg (Escòcia)

    El president de la Generalitat mantindrà una reunió bilateral amb la primera ministra d’Escòcia, Nicola Sturgeon, amb qui analitzarà l’actualitat política catalana i escocesa.
     
    Nota: La reunió serà a porta tancada. TV3 prendrà imatges de la trobada que, posteriorment, distribuirà en règim de pool a la resta de mitjans a través de Collserola. Per aquells mitjans que no tinguin accés a Collserola, hi haurà disponible un FTP des d'on es podran descarregar les imatges. Aquest Gabinet de premsa també facilitarà una fotografia de la reunió.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia