• Sala de premsa
  • Agenda
  • El vicepresident Aragonès es reuneix amb la vicepresidenta i ministra de la Presidència, i la ministra d'Hisenda del govern espanyol

Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|El vicepresident Aragonès es reuneix amb la vicepresidenta i ministra de la Presidència, i la ministra d'Hisenda del govern espanyol. Palau de la Moncloa (avda. Puerta del Hierro, s/n)|Madrid (Madrid)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, mantindrà un seguit de reunions amb la vicepresidenta del govern espanyol i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, Carmen Calvo, i després amb la ministra d’Hisenda del mateix executiu, Maria Jesús Montero.
 
La primera trobada serà a les 11:00 amb la vicepresidenta Calvo, i tindrà lloc al Palau de la Moncloa a Madrid. Després el vicepresident es desplaçarà a la seu del Ministeri d’Hisenda on a les 13:00 és previst que comenci la reunió amb la ministra Montero.
 
En acabar, Aragonès farà una atenció als mitjans de comunicació a la delegació de la Generalitat a Madrid, al Centre Cultural Blanquerna (Alcalá, 44).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia