El president Torra ofereix una recepció al Cos Consular acreditat a Catalunya

query_builder   23 juliol 2018

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|El president Torra ofereix una recepció al Cos Consular acreditat a Catalunya. Palau de la Generalitat|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, oferirà una recepció al Cos Consular acreditat a Catalunya.
 
A l’inici de la recepció el conseller Maragall donarà la benvinguda al assistents. Després hi haurà parlaments a càrrec del degà del Cos Consular i cònsol general de la República Dominicana, Adriano Rafael de los Santos Galva, i del president Torra. Un cop finalitzats els discursos, el president i el conseller saludaran els assistents a aquesta trobada.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de Comunicació enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia