La portaveu del Govern i el vicepresident primer del Parlament presenten dilluns els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya

query_builder   2 setembre 2018

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:30|La portaveu del Govern i el vicepresident primer del Parlament presenten dilluns els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya. Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, i el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, oferiran a la sala de conferències de premsa del Parlament, una roda de premsa per informar dels detalls de l’acte institucional organitzat conjuntament pel Govern i el Parlament amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

 
Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n'han de demanar una a premsa@parlament.cat . A la sol·licitud hi han d'indicar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, el mitjà per al qual treballen i  si és redactor, fotògraf, càmera o tècnic. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.
 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia