Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|Festes del Tura i visita a l'estudi d'arquitectes RCR. Ajuntament d'Olot (pg. Bisbe Guillamet, 10)|Olot (Garrotxa)

El president de la Generalitat, Quim Torra, participarà a les Festes del Tura d'Olot. El president arribarà a l’ajuntament d’Olot a les 17h on serà rebut per l’alcalde de la localitat, Josep Maria Corominas, i pel delegat del Govern a Girona, Pere Vila. Posteriorment, visitarà la casa Solà-Morales.
 
Un cop finalitzada la visita, el president de la Generalitat es dirigirà a l’Orfeó Popular Olotí (c. Bellaire, 4), des d’on presenciarà la cercavila de la faràndula olotina.
 
Posteriorment, visitarà l’estudi d’arquitectura RCR (c. Fontanella, 26), on atendrà els mitjans de comunicació pels volts de les 18.25h.
 
A les 20h, es dirigirà al Santuari del Tura on sentirà la salve i farà la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu del Tura. Després anirà a l’ajuntament d’Olot on presenciarà el pregó de les Festes del Tura. Un cop acabat el pregó, el president també dirigirà unes paraules als olotins.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia