El conseller Calvet participa en la Cimera Global d'Acció Climàtica, a Califòrnia

query_builder   10 setembre 2018

event_available Agenda

Agenda del Govern

El conseller Calvet participa en la Cimera Global d'Acció Climàtica, a Califòrnia

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, participarà en la Cimera Global d’Acció Climàtica, que té lloc del 12 al 14 de setembre a Califòrnia.

  • 08:30|Global Climate Action Summit Califòrnia. Moscone Center (747 Howard Street)|San Francisco (Califòrnia)

    El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, participarà en la Cimera Global d’Acció Climàtica. Es tracta d’una cita d’abast internacional que se celebra per primera vegada, amb l’objectiu de fer balanç dels compromisos complerts després de l’històric Acord de París del 2015, assolit dins la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

  • 10:00|Assemblea anual de l'Under 2 Coalition. UC Hastings (75 Hyde Street)|San Francisco (Califòrnia)

    El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà i la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, participarà a l’Assemblea anual de l’Under 2 Coalition, que se celebra enguany en el marc de la Cimera Global d’Acció Climàtica. Under2 Coalition (U2C). Aquest grup està format per més de 200 governs regionals compromesos a mantenir l’augment de temperatura mundial a menys de 2ºC.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia