• Sala de premsa
  • Agenda
  • Els consellers El Homrani i Bargalló participen en la presentació de la segona edició del programa de Noves Oportunitats Barcelona Sud

Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:30|Els consellers El Homrani i Bargalló participen en la presentació de la segona edició del programa de Noves Oportunitats Barcelona Sud. El Repartidor El Llindar-Tragaluz (pl. del Repartidor, 1)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, assistiran a l’acte amb motiu de la posada en marxa de la segona edició del programa Noves Oportunitats a Barcelona Sud. Aquest projecte del SOC, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, atén joves del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès inscrits al programa garantia juvenil, que no han finalitzat amb èxit els estudis obligatoris o post-obligatoris i que actualment no tenen feina. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa del municipi, Núria Marín; la directora del SOC, Mercè Garau, i el president de la Fundació El Llindar, Pere Guardiola.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia