Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

Visita del president a Llorenç del Penedès i Torrelles de Foix

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà una visita territorial al Penedès.

  • 10:30|Inauguració del nou Ajuntament de Llorenç del Penedès. (Rambla de la Marinada, 27)|Llorenç del Penedès (Baix Penedès)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà les noves instal·lacions de l'Ajuntament de Llorenç de Penedès. Després de descobrir una placa commemorativa i fer un recorregut per l'equipament, el cap del Govern signarà el llibre d’honor, a la sala de plens, on tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec de l’alcalde, Jordi Marlès; del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i del president Torra. Acompanyaran el president el secretari d’Administracions Locals de la Generalitat, Miquel A. Escobar, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, Pere Regull.

  • 12:40|Inauguració de l'Escola Guerau de Peguera. Escola Guerau de Peguera(Carrer de les Escoles, 1)|Torrelles de Foix (Alt Penedès)

    El cap del Govern, acompanyat del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, inaugurarà l'Escola Guerau de Peguera. Després de descobrir una placa inaugural i visitar les noves instal·lacions, hi haurà parlaments institucionals, a càrrec de l’alcalde, Sergi Vallès; del director de l’escola, David Sanahuja, del conseller i del president. A l'acte també hi anirà el secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar.
    Prèviament, cap a les 12.10 hores, Quim Torra farà una visita institucional a l’Ajuntament de Torrelles de Foix, on es trobarà amb l’alcalde i els regidors i signarà el llibre d’honor.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia