Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:00|Presa possessió dels nous membres de la Comissió Jurídica Assessora. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la presa de possessió de Francesc Homs i de Carles Mundó com a nous membres de la Comissió Jurídica Assessora, així com la renovació de Maria Mercè Darnaculleta i Eva Pons com a integrants d'aquest òrgan. El president de la Comissió Jurídica Assessora, Albert Lamarca, s'encarregarà d'obrir l'acte amb un parlament. Després dels juraments dels nous membres, el president Torra pronunciarà unes paraules de cloenda. La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, i la consellera de Justícia, Ester Capella, també assistaran a l'acte.
 
Nota: Els mitjans interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se davant aquest Gabinet, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat ,indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia