• Sala de premsa
  • Agenda
  • El conseller Puigneró presenta un requeriment del Govern català a la Defensora del Poble Europeu sobre vulneració de drets digitals

Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|El conseller Puigneró presenta un requeriment del Govern català a la Defensora del Poble Europeu sobre vulneració de drets digitals. Oficina de la Defensora del Poble Europeu (rue Montoyer, 30) |Brussel·les (Bèlgica)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, entregarà un requeriment del Govern de Catalunya a la defensora del poble europeu (EU Ombudsman), Emily O'Reilly. Es registrarà una queixa formal davant aquesta institució per la manca de resposta de la Comissió Europea respecte de la denúncia del Govern de la Generalitat de les infraccions de diverses directives europees en matèria de drets digitals efectuades per l’Estat espanyol durant els dies previs i posterior el referèndum de l’1 d’octubre.
Al migdia, el conseller participarà en una trobada amb una trentena d’eurodiputats per parlar sobre drets digitals en el marc de la plataforma Diàleg UE-Catalunya. La ponència comptarà amb la participació de Jeremy Malcolm, analista de la Internet Governance Forum.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia