Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:30|125 anys de Colònies de Vacances a Catalunya. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la celebració del 125è aniversari de les Colònies de Vacances a Catalunya, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.
El reconeixement dels 125 anys de Colònies de Vacances a Catalunya coincideix amb el 90è aniversari de l’escoltisme i els 60 anys de l’inici de l’activitat de la Fundació Pere Tarrés. L'acte, que se celebrarà al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, comptarà amb les intervencions del director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, i del conseller El Homrani. A més a més, el doctor en pedagogia i professor de la Universitat de Girona Pere Soler pronunciarà la conferència "Colònies de Vacances a Catalunya: trajectòria, contribucions i reptes" i el cantautor Joan Dausà interpretarà peces musicals vinculades al món de les colònies. El president Torra s'encarregarà de cloure la commemoració amb un parlament.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà que els mitjans disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat , indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia