Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Constitució i primera reunió de treball de l'Assemblea Urbana de Catalunya. Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la constitució i la primera reunió de treball de l’Assemblea Urbana de Catalunya. Es tracta d’un òrgan adscrit al Departament de Territori i Sostenibilitat, integrat per administracions i representants del teixit ciutadà i econòmic, que s’encarregarà d’elaborar i validar l’Agenda Urbana de Catalunya. A l’Assemblea hi participaran els 60 membres i els 29 observadors que la integren.
 
Cobertura informativa: La reunió, que començarà a les 10.30 hores, serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran fer un mut a la part final, sobre les 11 hores aproximadament, per gravar imatges de la sessió i de la signatura d'una declaració.
A continuació, hi haurà parlaments del president  de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Jordi Giró; de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín; del conseller Damià Calvet i del president Quim Torra. A l'acte també assistiran els consellers d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. Per motius d’espai, els mitjans hauran de seguir els discursos des de la sala de premsa del Palau, on tindran disponible el senyal de les intervencions. En acabar l'acte, hi haurà una fotografia de família al Pati dels Tarongers.
Aquells mitjans que vulguin cobrir la reunió caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a  premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia