Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:00|Espai de diàleg amb els grups parlamentaris. Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la reunió de l’Espai de Diàleg amb els grups parlamentaris, que ha convocat amb la voluntat de facilitar el diàleg per a l’assoliment d’acords sobre els grans temes de país. Per part del Govern, a banda del president de la Generalitat, també hi assistiran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, i la consellera de Justícia, Ester Capella. La reunió es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.
 
Un cop finalitzada, els representants dels grups parlamentaris compareixeran davant dels mitjans de comunicació des de la Sala Clavé del Palau. Posteriorment ho farà la consellera de la Presidència i portaveu del Govern.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació per al qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia