Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

Visita territorial a les comarques de Girona

El president de la Generaitat, Quim Torra, acompanyat del delegat del Govern a Girona, Pere Vila, visitarà diversos municipis gironins.

  • 12:30|Acte de cloenda del mil·lenari del Monestir de Sant Daniel . (c. de les Monges, 2)|Girona (Gironès)

    El president de la Generalitat presidirà l’acte de cloenda del mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona. El cap del Govern visitarà el monestir, acompanyat de la mare priora, Maria Assumpció Pifarré, i de la resta d’autoritats (els mitjans gràfics podran seguir el recorregut). A continuació, al claustre, es donarà pas a l’acte institucional, en què intervindran la mare priora; el bisbe de Girona, Francesc Pardo; el president Carles Puigdemont; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president Torra.

    Abans d’iniciar la visita, a les 12.30 hores aproximadament, el president de la Generalitat atendrà els mitjans de comunicació.
     
    Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte, caldrà que s’acreditin prèviament davant els responsables del Monestir, enviant un correu electrònic a info@santdaniel.com (a l’atenció de Núria Tura) o trucant al 638977256.

  • 14:55|Visita a la consellera Dolors Bassa. Centre penitenciari Puig de les Basses|Figueres (Alt Empordà)

    El president de la Generalitat visitarà la consellera Dolors Bassa, empresonada al centre penitenciari de Puig de les Basses.

  • 16:45|50è aniversari de l'associació Integra. Teatre Municipal (passeig d'en Blay, 5)|Olot (Garrotxa)

    El president Torra encapçalarà l’acte de commemoració dels 50 anys d’història de l’associació Integra, dedicada a crear i gestionar centres i serveis adreçats a les persones amb discapacitat intel·lectual i als infants amb trastorns en el seu desenvolupament o risc de patir-ne. Hi haurà parlaments del president d’Integra, Manel Faus; del president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona; de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i del president Torra.
     
    Nota: Els mitjans que vulguin assistir-hi hauran d’acreditar-se davant dels organitzadors, enviant un correu electrònic a gerencia@integraolot.cat (Núria Fité).

  • 19:00|20 anys del Consorci del Ter. Fàbrica Burés (c. de la Indústria, 103)|Anglès (Selva)

    El president de la Generalitat, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà l’acte institucional de commemoració dels 20 anys del Consorci del Ter. L’alcaldessa del municipi, Àstrid Desset, donarà la benvinguda i, a continuació, es presentarà el llibre “Petjades del Ter”, a càrrec de David Fajula. Seguidament, intervindran el president del Consorci del Ter, Joaquim Roca; el primer president de l’organisme, Ramon Sitjà, i el primer vicepresident, Xavier Corominas; l’alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, que llegirà unes paraules de Dolors Bassa (que va ser membre del Consell de Govern entre els anys 2007 i 2011); el diputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, i el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaría. El president Torra pronunciarà el discurs de cloenda. La secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, aniran a l'acte.

  • 20:45|80è aniversari del bombardeig del Pasteral. Ajuntament (Av. Ntra. Sra. de Montserrat, 20)|La Cellera de Ter (Selva)

    El president Quim Torra presidirà el 80è aniversari del bombardeig del Pasteral en el qual van morir vuit persones. El president arribarà a l'Ajuntament, on serà rebut per l’alcalde, David Sarsanedas, i la resta de la corporació municipal, i signarà el llibre d’Honor. Seguidament, les autoritats es desplaçaran a peu fins al teatre del poble per assistir a l’acte d’entrega de les anul·lacions dels consells de guerra franquistes. Hi haurà parlaments de l’alcalde de Cellera i del cap del Govern.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia