Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Recepció a les comunitats jueves. Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà representants de les comunitats jueves a Catalunya coincidint amb la celebració de la Khanukà, amb què es commemora la victòria del poble jueu contra l’ocupació grega i la purificació posterior del temple de Salomó. El cap del Govern estarà acompanyat de la consellera de Justícia, Ester Capella, i del director general d’Afers Religiosos, Marcel·lí Joan.
 
L’acte s’iniciarà amb unes breus paraules de l’empresari i expresident de la Comunitat Israelita a Barcelona Uri Benguigui, d’una nena, i del president Torra. Posteriorment es farà la benedicció i l’encesa de tres espelmes del khanukià, el canelobre de nou braços amb què el poble jueu commemora la recuperació del temple.
 
Es tracta de la primera de les trobades que el president Torra mantindrà amb les principals confessions presents a Catalunya.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte cal que presentin el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia