Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:30|La consellera Elsa Artadi presideix el lliurament del Premis Nacionals de Comunicació 2018. Palau de la Generalitat |Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, presidirà demà dilluns, a partir de les 18.30 hores, el lliurament de la XVII edició dels Premis Nacionals de Comunicació 2018, que es durà a terme al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.
 
L’acte s'iniciarà amb el parlametn del secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons, mentre que la consellera Artadi farà el discurs de cloenda.
 
El jurat de la XVII edició dels Premis Nacionals de Comunicació atorga els guardons d’enguany al magazine La competència de RAC1, en la categoria de Radiodifusió; al Canal 3/24 en la categoria Televisió; al fotoperiodista Tino Soriano, en la categoria de Premsa; al diari Núvol, en la categoria de Mitjans d’arrel digital; a Wallapop, en la categoria de Publicitat; i a Corisa Media Grup, en la categoria de Comunicació de proximitat. El jurat també atorga una menció honorífica a la periodista Pepi Rafel per la seva llarga trajectòria en el món de la comunicació local.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia