Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|Lliurament dels Premis Margalef . Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, lliurarà el Premi Ramon Margalef d'Ecologia 2018 al doctor Steve Carpenter, expert en limnologia, que ha contribuït a millorar la comprensió dels llacs i l'ús racional dels recursos hídrics. Acompanyarà el president el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, A l'inici de l'acte intervindran el president del jurat, Joandomènec Ros, i el professor Joan Lluís Riera, que farà la glossa del guardonat. Tot seguit, el president lliurarà el premi a Steve Carpenter, qui farà un parlament. Clourà les instervencions el cap de l'Executiu.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de Comunicació enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia