Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

Visita a Lleida

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà les noves instal·lacions del Centre Integral de Formació Professional ILERNA i encapçalarà al Museu de Lleida els actes en record dels fets de l’11 de desembre del 2017.

  • 17:30|Inauguració de la nova seu d'ILERNA. (c. de la Palma, 33)|Lleida (Segrià)

    El cap de l’Executiu farà un recorregut per les noves instal·lacions acompanyat de la directora del centre, Maria Teresa Llorens; de l’alcalde de la ciutat, Fèlix Larrosa; de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, i del delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré. En acabar la visita, a la sala d’actes, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec de  la directora del centre, de l’alcalde de Lleida i del president Torra.
     
    Acreditacions: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte han d’acreditar-se a njove@ilerna.com

  • 19:00|Acte en record del primer any del trasllat d'obres d'art del Museu de Lleida a Sixena. Museu de Lleida (c. Sant Crist, 1)|Lleida (Segrià)

    El president Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, Laura Borràs, encapçalarà els actes en record dels fets que hi van tenir lloc l’11 de desembre de 2017. Demà farà un any que la Guàrdia Civil va entrar de matinada al museu per endur-se 44 obres d’art cap al monestir de Sixena, executant una ordre judicial provisional. Durant l’acte commemoratiu, es presentarà el llibre Operació trasllat. Art de Sixena, de Marga del Campo, amb fotografies de Jordi V. Pou, editat per Pagès Editors. També es projectarà el vídeo 11D2017, de Laia Navarra. En la presentació intervindran el director del Museu, Josep Giralt; l’autora de l’obra; l’alcalde de Lleida i el president Torra. La secretària general de Cultura, M. Dolors Portús, també assistirà a l'acte.
     
    Acreditacions: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte han de confirmar-ho a mdelcampo@museudelleida.cat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia