Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Cimera Governs català-espanyol. Palau de Pedralbes (entrada carrer Pere Duran Farell)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, encapçalaran avui  la cimera convocada entre els governs català i espanyol. La reunió serà a porta tancada però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.
 
Un cop finalitzada la sessió de treball, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, compareixerà davant els mitjans de comunicació per informar-ne.
 
 

Acreditacions: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. Si no es disposa de cap d’aquests documents, hauran d’acreditar-se enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i tasca que s’hi desenvolupa. Per motius d’espai només s’acreditarà una persona per mitjà i tasca. L’accés es farà fins a les 18.00 hores a través del carrer de Pere Duran Farell
 
Unitats mòbils: els mitjans que necessitin accedir amb unitats mòbils per fer directes caldrà que facilitin prèviament la matrícula i model del vehicle. Podran accedir al recinte de Pedralbes entre les 15.30 hores i les 18.00 hores.L’accés es farà a través del carrer de Pere Duran Farell.
 
 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia