Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:30|Cloenda del centenari de la Xarxa de Biblioteques Populars de Catalunya. Saló de Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, Laura Borràs, clourà el centenari de la Xarxa de Biblioteques Populars. La commemoració, que conduirà el periodista Òscar López, s’iniciarà amb una breu dramatització històrica, a càrrec de l’actriu Rosa Cadafalch i de l’actor Pep Pla. Tot seguit, intervindran la consellera Borràs i la bibliotecària Carme Renedo, qui farà la lectura d’una glosa. A continuació, el president i la consellera lliuraran diplomes a les cinc primeres biblioteques populars: Valls, Olot, Sallent, les Borges Blanques i Canet de Mar. Clourà l’acte el cap del Govern.
 
NotaEls mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia