Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|Reunió amb el conseller delegat de GSMA. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb el conseller delegat de GSMA, John Hoffman. GSMA és l'empresa organitzadora del Mobile World Congress, que se celebrarà a Barcelona del 25 al 28 de febrer. A la trobada també hi assistiran la directora general de GSMA, Therese Jamaa; la consellera de la Presidència, Elsa Artadi; el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir els actes que se celebraran al Palau han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia