Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|La consellera Artadi assisteix a la presentació del Pla de Drets Humans de Catalunya. Espai de les Drassanes (av. de les Drassanes, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, assistirà la presentació del Pla de Drets Humans de Catalunya. La consellera estarà acompanyada del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch; del Síndic de Greuges, Rafael Ribó; i dels expresidents del Parlament, Ernest Benach i Joan Rigol.
En la darrera legislatura, l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va anunciar que el Govern impulsaria aquest Pla de Drets Humans, on estiguessin incorporades totes les sensibilitats i tots els sectors polítics i socials en defensa dels drets humans.
L’acte estarà dividit en quatre blocs: Drets Socials, Drets Col·lectius, Drets Civils i Drets dels Infants. La cloenda serà a càrrec del president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i el Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia