• Sala de premsa
  • Agenda
  • El conseller Bosch viatja a Londres per inaugurar la Catalan House i fer una conferència a la London School of Economics

Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

El conseller Bosch viatja a Londres per inaugurar la Catalan House i fer una conferència a la London School of Economics

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, es desplaça a Londres del 30 de gener a l’1 de febrer. L’agenda del conseller a la capital britànica inclou la inauguració de la Catalan House, una conferència a la London School of Economics, trobades amb mitjans britànics i diverses reunions de treball.

  • 16:30|El conseller Alfred Bosch inaugura la Catalan House a Londres. 17 Fleet Street|Londres (Regne Unit)

    La inauguració de la Catalan House tindrà lloc el dijous 31 de gener a les 16.30h (hora local) a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat al Regne Unit i Irlanda (17 Fleet Street, Londres). Ell delegat del Govern al Regne Unit i Irlanda, Sergi Marcén, rebrà el conseller. Bosch atendrà els mitjans de comunicació a les 16.15h (hora local).
     
    Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat indicant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

  • 18:30|El conseller Alfred Bosch fa una conferència sobre el futur polític i judicial de l'independentisme a la London School of Economics . Old Theatre, Old Building, Houghton street|Londres (Regne Unit)

    El conseller Bosch, juntament amb l’exconsellera d’Educació i professora d’Economia de la Universitat de Saint Andrews Clara Ponsatí i el seu advocat i rector de la Universitat de Glasgow, Aamer Anwar, impartiran la conferència-debat What Now? The Political and Judicial Future of the Catalan Independentist Movement a la London School of Economics and Political Science (Old Theatre, Old Building, Houghton street, Londres). El debat serà moderat per l’historiador Paul Preston. L’acte està organitzat pel European Institute i el Catalan Observatory.

    Per cobrir la conferència-debat cal contactar amb l'oficina de premsa de la London School of Economics and Political Science a l'adreça electrònica lse.press.events@lse.ac.uk.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia