Comissió Rectora de Formació i Qualificació Professionals

query_builder   21 febrer 2019

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:30|Comissió Rectora de Formació i Qualificació Professionals . Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la constitució de la Comissió Rectora de Formació i Qualificació Professionals com a òrgan rector de planificació estratègica i avaluació de les polítiques del sistema de formació i qualificació professionals i per avançar en el desplegament de la llei de l'FP. També hi participaran la consellera de la Presidència, Elsa Artadi; el conseller d’Educació, Josep Bargalló; el conseller de Treball i d’Afers Socials i Família, Chakir el Homrani, i la secretària general d’Empresa, Marta Felip, a més de les organitzacions empresarials i sindicals més representatives a Catalunya.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.
 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia