El conseller Buch es reuneix amb els alcaldes de l'Alta Ribagorça, l'Aran i el Pallars Jussà

query_builder   12 febrer 2019

event_available Agenda

Agenda del Govern

El conseller Buch es reuneix amb els alcaldes de l'Alta Ribagorça, l'Aran i el Pallars Jussà

El conseller d’Interior, Miquel Buch, realitzarà una estada de tres dies per les comarques de l’Alta Ribagorça, l’Aran i el Pallars Jussà, on visitarà diversos parcs de bombers, comissaries dels Mossos d’Esquadra i es reunirà també amb els alcaldes de diversos municipis d’aquestes comarques. La delegada territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, acompanyarà el conseller.

  • 10:40|Instal·lació del primer punt de cobertura del 112 a l'Alta Ribagorça. Pont dels Enamorats|La Vall de Boí (Alta Ribagorça)

    El conseller d'Interior, Miquel Buch, acompanyat del director del 112, Joan Delort, i del director de l’IDAPA (Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i l’Aran), Pere Porta, farà la instal·lació del primer punt de cobertura del 112 en el lloc conegut com el Pont dels Enamorats (https://goo.gl/maps/sMCZTjQRgFD2).
    En aquest punt, el titular del departament atendrà els mitjans de comunicació.

  • 12:00|Visita a la comarca de l'Alta Ribagorça . Victoriano Muñoz, s/n |El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

    El conseller d'Interior, Miquel Buch, es desplaçarà fins a Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça on signarà el llibre d’honor i un conveni per a l’aplicació de mesures alternatives a persones menors d’edat denunciades per consum o tinença de drogues. Posteriorment, Buch es reunirà amb els alcaldes de la comarca, on, entre d’altres temes, s’explicarà el projecte dels punts de cobertura del 112.
     

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia