Signatura del compromís nacional per al desplegament de la fibra òptica

query_builder   1 març 2019

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Signatura del compromís nacional per al desplegament de la fibra òptica. Palau de la Generalitat (entrada pel c.Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, encapçalarà la signatura del compromís nacional per al desplegament i la gestió coordinada d’infraestructures tecnològiques per tal de fer arribar la fibra òptica arreu del territori. Durant l’acte, que es farà al Palau de la Generalitat, el cap del Govern i els presidents de les diputacions subscriuran aquest acord. Abans de la signatura, el conseller Puigneró pronunciarà unes paraules. Tot seguit intervindran els presidents de les diputacions de Barcelona, Marc Castells; de Girona, Miquel Noguer; de Tarragona, Josep Poblet, i de Lleida, Rosa Maria Perelló. Clourà els parlaments el president Torra.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia