Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Reunió amb el grup promotor de la ILP Habitatge. Palau de la Generalitat (accés pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà amb el grup promotor de la ILP Habitatge, encapçalat per Lucía Delgado, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca; María Campuzano, portaveu de l'Aliança contra la Pobresa Energètica, i Irene Escorihuela, directora de l'Observatori DESC. També hi assistirà la directora de l’Agència Catalana de l’Habitatge, Judith Gifreu, i el secretari d’Habitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat, Agustí Serra. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici. En acabar, els representants del grup promotor de la ILP Habitatge compareixeran davant dels mitjans de comunicació, a la Sala Clavé.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia