• Sala de premsa
  • Agenda
  • La consellera Artadi intervé en l'acte institucional del Govern de la Generalitat per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|La consellera Artadi intervé en l'acte institucional del Govern de la Generalitat per celebrar el Dia Internacional de les Dones. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, intervindrà a l’acte institucional del Govern de la Generalitat per celebrar el Dia Internacional de les Dones. A l'acte assistiran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch; el conseller d’Interior, Miquel Buch; el conseller d’Educació, Josep Bargalló; la consellera de Cultura, Laura Borràs; la consellera de Justícia, Ester Capella; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.  La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Núria Balada, també anirà a l'acte.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia