Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

10.30 | El president Torra visita l'Institut Nou de Vilafranca del Penedès

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà l’Institut Nou i la Fundació l’Espiga, acompanyat de la secretària general d’Educació, Núria Cuenca, i del delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès i alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

  • 10:30|Institut Nou. Avinguda d'Europa, 63|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    El president Torra serà rebut pel director de l’Institut Nou de Vilafranca, Pere Servetó. El cap del Govern mantindrà una breu  reunió amb l’equip directiu i posteriorment visitarà les instal·lacions per conèixer de primera mà la tasca que s’hi desenvolupa. L’Institut ha començat a funcionar aquest curs escolar 2018-2019 al nou edifici, ubicat a l’avinguda Europa. Compta amb un total de 357 alumnes escolaritzats en 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat.

  • 12:00|Fundació l'Espiga. Carrer d'Eugeni d'Ors, 62|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    El president Torra visitarà la Fundació l’Espiga, una entitat sense ànim de lucre que des de 1984 treballa per a la inclusió social de persones amb discapacitat de l’Alt Penedès i el Garraf. El cap del Govern visitarà el centre de dia i el centre ocupacional de la fundació, acompanyat de la seva directora, Montse Roca. Posteriorment coneixerà també les instal·lacions de l’escola Delta-Espiga, situada al mateix complex, que escolaritza nens i nenes de 3 a 18 anys amb necessitats educatives especials greus i permanents.
     
    Nota: els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita al centre de dia i al centre ocupacional. En el cas de l’escola Delta-Espiga, podran fer imatges de les instal·lacions, però no de l’alumnat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia