Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

Visita institucional a Lleida

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà una visita institucional a Lleida, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a les comarques lleidatanes, Ramon Ferrer.

  • 14:00|Lliurament dels XXI Premis ASPID. La Llotja (av. Tortosa, 6)|Lleida (Segrià)

    El cap de l'Executiu presidirà el lliurament dels XXI Premis ASPID, en el marc de la celebració dels 25 anys d'història de l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID). Després del lliurament de premis i del dinar, sobre les 15.30 hores, es farà un homenatge als socis fundadors de l’entitat i tindran lloc els parlaments institucionals. Hi intervindran la presidenta d’ASPID, Bibiana Bendicho; el subdelegat del govern espanyol a Lleida, Josep Crespín; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; el segon tinent d'alcalde de Lleida, Xavier Rodamilans de la O, i el president Torra, que clourà l’acte amb el seu parlament. El director general dels serveis territorials a Lleida, Joan Santacana, assistirà a l'acte.

  • 18:30|25è aniversari del Consell Social de la UdL. Edifici del Rectoral de la UdL (pl. Víctor Siurana, 1)|Lleida (Segrià)

    El president Torra encapçalarà l'acte de commemoració del 25è aniversari del Consell Social de la Universitat de Lleida. La sessió comptarà amb les intervencions del president del Consell, Delfí Robinat; del rector de la UdL, Roberto Fernández, i del cap del Govern. També hi assistiran, entre d’altres, la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló; el delegat territorial del Govern, Ramon Ferrer, i el secretari d’Universitats, F. Xavier Grau.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia