El conseller Bosch presideix el Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència per la crisi a Moçambic

query_builder   1 abril 2019

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:00|El conseller Bosch presideix el Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència per la crisi a Moçambic. Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (Via Laietana, 14)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, presidirà una reunió del Comitè d’Ajut Humanitari d’Emergència davant la situació de crisi a Moçambic derivada del pas del cicló Idai els dies 14 i 15 de març. L'objectiu és intercanviar informació entre els actors humanitaris rellevants i coordinar la resposta catalana. A la reunió hi assistiran el director general de Cooperació al Desenvolupament, Manel Vila; la directora de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Carme Gual, i representants de més de vint entitats i institucions, com l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja, Oxfam Intermón, ACNUR, UNICEF o Metges Sense Fronteres. Els mitjans gràfics podran gravar imatges de la reunió a les 16.45h i el conseller Bosch atendrà els mitjans a les 17h.

Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat indicant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia