Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

14:00|Reunió amb els alcaldes dels Pallars Sobirà. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà amb els alcaldes del Pallars Sobirà. A la trobada també assistiran la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, i el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos L. Isús. Per part del Govern també hi seran el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; el director general de Polítiques de Muntanya, Albert Alins; el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el secretari general d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran, Miguel Àngel Escobar. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici. En acabar, el conseller Calvet atendrà els mitjans de comunicació.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà i el DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació al qual es pertany.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia