• Sala de premsa
  • Agenda
  • Presentació del servei de cita prèvia de l'ATC a Sant Feliu per ajudar els contribuents a fer la declaració de la renda

Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|Presentació del servei de cita prèvia de l'ATC a Sant Feliu per ajudar els contribuents a fer la declaració de la renda. Oficina de l'ATC a Sant Feliu de Llobregat (Riera de Pahissa, 34 (cantonada Joana Raspall)|Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

La secretària d’Hisenda i presidenta de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC), Marta Espasa, visitarà l’oficina territorial de Sant Feliu de Llobregat, amb l’objectiu d’explicar el servei de cita prèvia que l’ATC oferirà als contribuents per ajudar-los a elaborar la declaració de l’IRPF 2018. Marta Espasa, acompanyada del director de l’agència catalana, Eduard Vilà,; de l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José; i del president de l’àrea de Govern Obert i Serveis Generals, Josep Maria Rañé, saludaran els treballadors de l’oficina. A continuació, els responsables de l’Agència Tributària de Catalunya i del consistori mantindran una reunió amb el cap de l’oficina. En acabar, la secretària i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia