Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Declaració del president davant el TSJC . Tribunal Superior de Justícia de Catalunya - Palau de Justícia (pg. de Lluís Companys, 14-16) |Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, declararà a les 10.30 hores davant el TSJC arran de la querella presentada per la Fiscalia Superior de Catalunya per haver mantingut la pancarta a favor dels exiliats i presos polítics al balcó del Palau de la Generalitat. A les 10.00 hores, el cap de l’Executiu, acompanyat del Govern i dels presidents d’Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis farà el recorregut a peu des de l’Arc de Triomf fins a les escales d’entrada al TSJC. El punt de trobada serà la confluència entre el passeig de Lluís Company i Passeig de Sant Joan. En sortir del tribunal, el president Torra farà una compareixença des del Palau de la Generalitat.
 
Nota: Els mitjans que vulguin accedir al Palau per la declaració del president, hauran de disposar del carnet de premsa permanent o bé presentar el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà acreditar-se prèviament, enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia