Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

Reunió del president amb el Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la reunió del Consell d'alcaldes de l'Alt Urgell. Prèviament, el cap de l'Executiu farà una visita institucional a Gironella.

 

  • 09:50|Visita institucional a Gironella. Ajuntament (Plaça de la Vila, 13)|Gironella (Berguedà)

    El president Quim Torra farà una visita institucional a Gironella. En primer lloc, el cap de l'Executiu anirà a l'Ajuntament, on serà rebut per l’alcalde, David Font, i la resta de regidors. Tot seguit, es desplaçarà a l’Escola Gironella, farà una visita a les diferents instal·lacions d’aquest centre, que ha estrenat edifici aquest curs. L'acompanyarà la directora del centre, Olga Núñez.
     

  • 12:15|Reunió del Consell d'alcaldes de l'Alt Urgell. Església de Sant Vicenç|Estamariu (Alt Urgell)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la reunió del Consell d’alcaldes de l’Alt Urgell, on informarà de l’estratègia de dinamització territorial “Un país d’oportunitats, un país viu”, un projecte impulsat pel Govern per fomentar el creixement econòmic i la millora del nivell de vida en les zones de Catalunya afectades per la desocupació, l’envelliment de la població i el despoblament rural. Al termini de la sessió del matí, el president farà una visita institucional a l'Ajuntament i atendrà els mitjans de comunicació. A més del cap del Govern, hi seran presents, entre d'altres, l’alcalde Pere Navinés; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. 
     
     

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia