Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Commemoració dels 80 anys dels exilis que va comportar el final de la Guerra Civil. Palau de la Generalitat (accés per c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Justícia, Ester Capella, presidirà la commemoració dels 80 anys dels exilis que va comportar la Guerra Civil espanyola, que se celebrarà al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Durant l'acte, la professora de literatura contemporània de la UAB Maria Campillo pronunciarà la conferència Poesia catalana de la Guerra del 36. La commemoració, conduïda per l'historiador Antoni Tortajada, comptarà amb la lectura de poemes per part de l'actriu Mercè Martínez i les interpretacions musicals del cantant Joanjo Bosk. La consellera Capella intervindrà durant un acte que s'encarregarà de cloure el president Torra amb un parlament. El secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons, i el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà, assistiran a l'acte.

Nota: Per cobrir els actes al Palau de la Generalitat caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, i presentar-lo acompanyat del DNI. En cas de no disposar d’aquests documents, caldrà acreditar-se prèviament, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia